"Mahmut Uslu önce adam olsun!"

Fenerbahçe Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun Trabzonspor ile ilgili açıklamalarına sert bir cevap geldi.. Beyaz Futbol'la bağlanan Trabzonspor İkinci Başkanı Ali Uzunay'ın açıklamaların satırbaşları şöyle:"Hakemler istedikleri yönde karar veremed

"Mahmut Uslu önce adam olsun!"
Fenerbahçe Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun Trabzonspor ile ilgili açıklamalarına sert bir cevap geldi..
 
Beyaz Futbol'la bağlanan Trabzonspor İkinci Başkanı Ali Uzunay'ın açıklamaların satırbaşları şöyle:
"Hakemler istedikleri yönde karar veremedi diye mi bu yaygara. Kendi başkanı değil mi hakem odasına inen ve gerekirse hakem odası basarım diyen. Türkiye'yi rezil ettiler dünyaya. Önce kendilerini aklasınlar. 
 
Trabzonspor yöneticilerin adam olmadığını söylemiş. Trabzon yöneticileri adamlık dersini onlardan alacak değiller. Önce adam olsun ondan sonra konuşsun.
 
Ezilmiş takım diyorlar. Trabzonspor onların gidemediği Avrupa'da temsil ediyor Türkiye'yi."
 
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakem Bülent Yıldırım'ı aramasıyla ilgili de konuşan Uzunay, başkanın bu konuyu kendisinin açıkladığını ve temennilerini ilettiği belirterek "Biz onlar gibi hakemleri tehdit etmedik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor