Mahmut Özgener Şener'i aradı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in kendisinin disipline verilmesi sonrasında arandığını ve özür dilendiğini söyledi. TANSİYONU DÜŞÜRMEDİLERŞener, Bursa maçında hakem hatası sonucu mağlup oldukların

Mahmut Özgener Şener'i aradı

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in kendisinin disipline verilmesi sonrasında arandığını ve özür dilendiğini söyledi.

 

TANSİYONU DÜŞÜRMEDİLER

Şener, Bursa maçında hakem hatası sonucu mağlup olduklarını belirterek, “Yediğimiz ofsayt golü ile averajla yine ikinci durumdayız. Bu maç sonrası TFF Başkanı Mahmut Özgener'i aradım, kendisine Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'ın bir açıklama yaparak Trabzonspor'dan özür dilenmesini istedim, böylece tansiyonu düşürmek istedik ama beklediğimiz açıklama yapılmadı” dedi.

 

BİZ GETİRDİK ALMASINI DA BİLİRİZ

Federasyonun yapacağı açıklama ile tansiyonu düşürmesi gerektiğini de ifade eden Şener, “Ben de Ligtv'de sizi oraya biz getirdik almasını da biliriz. Ardından Hamsi Günü'nde konuştuklarım gerekçesiyle beni disiplin kuruluna verdiler” diye konuştu.

 

MAHMUT ÖZGENER ÖZÜR DİLEDİ

Bu cezanın Eskişehir maçı öncesi değil de bu maçtan sonra verilmesinin daha etik olacağını da kaydeden Şener, “Eskişehir maçında şeref tribününde oturmayacağım, çok da önemli değil. TFF Başkanı disipline sevk edilmemin ardından aradı ve benden özür diledi” dedi.

 

Selahattin AYDINLI / haber61.net

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor