Mahmut Aksu açıklama yaptı

Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Zorlu Grand Otel'de bir açıklama yaptı.Aksu, "kulübümüzn gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulun ardından medyada yer alan bazı değerlendirmeler üzerine belli başlı konular hakkında yönetim kurulumuz tarafından açıklama

Mahmut Aksu açıklama yaptı


Trabzonspor Mali Saymanı Mahmut Aksu, Zorlu Grand Otel'de bir açıklama yaptı.

Aksu, "kulübümüzn gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulun ardından medyada yer alan bazı değerlendirmeler üzerine belli başlı konular hakkında yönetim kurulumuz tarafından açıklama yapmayı uygun gördük" dedi.

Aksu, "Kulübün borcu 75 trilyon borcu, 45 trilyonu uzun vadeli, 30 trilyona mayıs ayına kadar ihtiyacımız var" dedi.

"Başkanımız çok iyi çalıştı, para temin etme noktasında iyi çalıştı kendisine teşekkür ediyorum. Sermayeyi arıtırken yarışmacı kimliğini sürdürmeliyiz.. borcumuzu var ama ekstra gelirlerimizle çeviriyoruz, fazla sıkıntımız olacağını tahmin etmiyorum"

"20 trilyon naklen gelirimiz var bu seneden de 10 trilyon alacağımız 30 trilyon net gelirimiz var, HES projesi var, çimento fabrikasının orda çalışmalarımız olacak. İstanbul'da bir projemiz var, bunların yüzde 50'sini hayata geçirirsek sıkıntı yaşamayız"


 

"Gökhan saha içinde bilemeyiz ama bize saha dışında gelirini getirmiştir, 4 büyük takımdan olduğumuz için bu transferleri yapmamız gerekiyordu"

"Menajerlik ücretlerinden bahsediliyor biz futbolculardan çok menajerlere zaman ayırdık, menajerlere savaştık, Song ile yarım saatte anlaştık, menajeri ile 3 saatte anlaştık. Bütün transferlerde yüzde 5 rakamlı geçerlidir"

"İsaac sürpriz bir transfer oldu, İngiliz takımları yüklü miktarda para verdi ama biz bonservisi olmayan bir futbolcuyu aldık, İsaac gibi futbolcuyu bonservisi olmadan transfer ettik"

"Colman Ceyhun, Giray çok genç ve yıldız adayı,  Gökhan'dan çok beklentimiz var, 3 büyük takım Gökhanın peşindeydi. Biz 4 büyük takım olarak bu transferleri gerçekleştirdik. Yaptığımız transferlerle hata yapmadık, alamadığımız 1-2 futbolcu ile hata yaptık.  23 oyuncudan 11 tanesinden Trabzonspor yararlanıyor. Transferde fazlada yanıldığımızı düşünmüyorum"


“Biz bu transferleri yapmalıydık, Trabzonspor'un 3 senesini kurtarmamız gerekiyordu, biz transfer yaparken, kaynağı da yarattık, 18 milyon dolarlık TELEKOM geliri yarattık. Mevcut gelirlere güvenerek bu transferleri yapmadık, düşündüklerimizin hiç biri gerçekleşmese Trabzonspor sıkıntı yaşar.  Önümüzde çok işler var. Bizim Avrupa'daki derneklerimizin durumu çok kötü , onlara müdahale etmeliyiz. Kötü işlerde kullanılıyor”

"Adnan Demir'e teşekkür ediyorum, oyuncu olarak Yattara ve Sami onun oyuncusudur. Devre arasında büyük ihtimalle geri gönderilecek. Belçika ve Fransa'da bizi ülke ülke dolaştırmıştır ve bunları karşılıksız yapmıştır. Yattara dışında bir para almamıştır"

“Nuri bey iyi niyetiyle  bu kulübe hizmet etmiştir. Mali Genel kurulda Albayrak sözü veriyorum diyor, 2 milyon 500 Euroyu kulübe bağışlayacağım demişti. Nuri bey ile otururuz, konuşuruz, Trabzonsporun haklarını savunmuştur, sözünü yerine getirir”

 “Yusuf ile ilgili kulübüyle başkanıyla görüştük, Yusuf Trabzonspor şampiyonluk yaşadığını söyledi Ersun hoca onu istiyor.  Yönetim olarak Yusuf'u istiyoruz, 600-700 milyar ayırdık bir de futbolcu takası, değeri budur demiyorum, kaliteli futbolcudur, bu rakamlarda anlaşırsak Yusuf transferi gerçekleşir”


"11 Şubattan bugüne kadar Fanatik'te 1 haberim çıktı, arkadaşlar tarafından eleştiri aldık. Transfer konusunda fazla bir şey söyleyemeyeceğiz.Takip ettiğimiz oyuncu var, devre arasında yapılan transferlerin takıma katkısı çok azdır, Türkiye içinde adı geçen futbolcular ilgi alanımızdadır. Özer için hocamızda olabilir dedi. Ama Kulübü rakam bile belirtimedi"

“3 sene sonunda Trabzonspor borçsuz olabilir, şimdi bu paralar bulundu, ilerle bulunamazsa sıkıntı yaşar. Başkanımız zannetmiyorum ki kendi işinde bu kadar koşsun, yöneticilerimiz 12 saat mesaisini bu kulübe harcıyor”

“Birkaç transfer daha yapmalıydık, kamuoyundan çıkan haberlerden dolayı transfer yapamadık.  Şuanda Trabzon Karadenizspor'a göndermek istediğimiz futbolcular var, gitmek istemiyorlar, Bank Asya'da olmuş böyle problem yaşamayacaktık”

“İsaac'tan ikinci devrede hocamızın daha çok yararlanacağını düşünüyorum”

“Eski futbolcuları her dönem yıpratıyoruz, izleme komitesinde eski futbolculardan hepsi olacak diye bir şart yok. Özkan hoca çalışma ekibini kendisi kurmuştur.  Hocamız izleyip, raporunu verecek, transferde kararı yönetim kurulu verecek”

Yattara biz satmadık, Yattara ile ilgili devre arasında sezon sonunda teklif gelirse satabiliriz.

"Trabzonspor kasası bizim namusumuzdur, şerefimizdir,  Zafer Yelen konusunda spekülasyonlar var. Mali yapısı çok kontrollü ve sıkı denetimden geçer. Bu anlamda Trabzonspor kamuoyu, kulübün kasası emin ellerde. Trabzonspor'da bu dönem genç diye tabir ettiğimiz arkadaşlar diğer yönetimin içindedir"


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor