Madrid'ten deplasmanra tarihi fark!

spanya La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid deplasmanda Deportivo ile karşı karşıya geldi. Riazor Stadı'nda oynanan mücadeleyi başkent ekibi 8-2 gibi farklı bir skorla kazandı.Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri, 29., 41. ile 78. dakikada Cristiano

Madrid'ten deplasmanra tarihi fark!



spanya La Liga'nın 4. haftasında Real Madrid deplasmanda Deportivo ile karşı karşıya geldi. Riazor Stadı'nda oynanan mücadeleyi başkent ekibi 8-2 gibi farklı bir skorla kazandı.

Real Madrid'e galibiyeti getiren golleri, 29., 41. ile 78. dakikada Cristiano Ronaldo, 66. ile 74. dakikalarda Gareth Bale, 36. dakikada James Rodriguez ve 88. ile 90. dakikalarda Chicharito attı.. Deportivo'nun sayılarını ise 51. dakikada penaltıdan Haris Medunjanin ve 84. dakikada Toche attı. Öte yandan Deportivo'da eski Beşiktaşlı Sidnei 90 dakika sahada kaldı.

Bu sonucun ardından, geçtiğimiz hafta sonunda eleştirilere maruz kalan Real Madrid nefes aldı ve puanını 6 yaparak 5. basamağa oturdu. Deportivo ise 4 puanla 12. sırada kaldı.

Real Madrid La Liga'nın 5. haftasında evinde Elche ile karşılaşacakken, Deportivo ise deplasmanda Celta Vigo'ya konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler