Madrid'in gözü Türkiye'de

 Arda Turan'ın formasını giydiği İspanya'nın Atletico Madrid takımı, sezon sonunda çıkacağı dünya turu çerçevesinde Türkiye'ye de uğrayarak iki hazırlık karşılaşması yapmak istiyor. İspanyol takımı, Türk futbolcusu Arda'yı da kullanarak reklama ve paraya

Madrid'in gözü Türkiye'de
 Arda Turan'ın formasını giydiği İspanya'nın Atletico Madrid takımı, sezon sonunda çıkacağı dünya turu çerçevesinde Türkiye'ye de uğrayarak iki hazırlık karşılaşması yapmak istiyor.
 
İspanyol takımı, Türk futbolcusu Arda'yı da kullanarak reklama ve paraya çevirmek için harekete geçti. Bu bağlamda Atletico Madrid, Ağustos ayının ilk haftasında anlaşmaya varacağı iki takım ile Türkiye'nin herhangi bir bölgesinde hazırlık maçı yapmak istiyor.
 
Atletico Madrid yönetiminden edinilen bilgilere göre bu konuda Türkiye'den çok sayıda kulüpten teklif geldiği, ancak hangi takımlarla oynanacağı konusunda henüz kesin kararın alınmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler