Madrid'de Ronaldo depremi

Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo'nun adı bir kez daha eski kulübü Manchester United ile anıldı.99 MİLYON EURO'LUK TEKLİFSon olarak kız arkadaşı Irina Shayk'tan ayrılan ve Madrid'de mutsuz olduğu iddia edilen Ronaldo için menajeri Jorge Mendes'i

Madrid'de Ronaldo depremi

Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo'nun adı bir kez daha eski kulübü Manchester United ile anıldı.

99 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

Son olarak kız arkadaşı Irina Shayk'tan ayrılan ve Madrid'de mutsuz olduğu iddia edilen Ronaldo için menajeri Jorge Mendes'in devreye girdiği yazıldı. İngiliz Metro gazetesinin haberine göre Mendes, Ronaldo için Manchester United ile görüştüğü ve 99 milyon Euro'luk bir teklif üzerine konuşulduğu belirtildi.

KIRMIZI ŞEYTANLAR'I UNUTAMIYOR

Her fırsatta Manchester United'ın kendisi için çok önemli bir takım olduğunu söyleyen Ronaldo, 2003 yılında Sporting Lizbon'dan İngiliz ekibine transfer olmuş ve 2009 yılına kadar formasını giydiği takımda 3 defa Premier Lig, 1 defa da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor