Madrid, Alman yıldızının fiyatını belirledi!

İspanya La Liga ekibi Real Madrid, Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira'nın bonservis bedelini 32 milyon avro olarak belirledi.Bayern Münih'ten Toni Kroos'u transfer etmek üzere olan başkent ekibinde Khedira'ya gelecek tekliflerin değerlendirileceği öğre

Madrid, Alman yıldızının fiyatını belirledi!

İspanya La Liga ekibi Real Madrid, Alman orta saha oyuncusu Sami Khedira'nın bonservis bedelini 32 milyon avro olarak belirledi.

Bayern Münih'ten Toni Kroos'u transfer etmek üzere olan başkent ekibinde Khedira'ya gelecek tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi. Bu teklifler için alt sınırı 32 milyon avro yapan Florentino Perez yönetimi, görüşmelere başlamak için kulüplerden bu ücreti talep edecek.

Geçen sezonun ortasında yaşadığı ağır sakatlık sonucu sezonu kapatan Khedira ile Manchester United ve Arsenal ilgileniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor