Maçta Yaşananlar Provakasyon

Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Öksüzoğlu, D Spor'da Bülent Yüksel ile Açık Açık programında, çok ilginç sözler sarf etti.Öksüzoğlu Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olayları "provakasyon" sözüyle değerlendirdi ve ekledi: Şu anki yönetimden

Maçta Yaşananlar Provakasyon


Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı Mehmet Öksüzoğlu, D Spor'da Bülent Yüksel ile Açık Açık programında, çok ilginç sözler sarf etti.

Öksüzoğlu Trabzonspor-Sivasspor maçında yaşanan olayları "provakasyon" sözüyle değerlendirdi ve ekledi: Şu anki yönetimden ayrılanlar Trabzonspor'a ne kadar büyük zarar verdiklerini düşünsünler...

İşte Öksüzoğlu'nun bu akşam saat 20:30'da D Spor'da yayınlanacak Bülent Yüksel ile Açık Açık programında yaptığı açıklamalar:

Şu anki yönetimin içinde olup ayrılan insanlar, şapkalarını önüne koyup kulübe ne denli zarar verdiklerini ve ne denli uğraş verdiklerini düşünmeleri lazım. Başkan "provakasyon" diyorsa katılırım, maçın bitimine 30 saniye var... Burada illaki yönlendirme var! Zamanla açığa çıkacak.

Kimi arkadaşlar "ben orada olsaydım bu olaylar, böyle olmazdı, hakem maça devam ederdi" diyor... Etrafınızdaki insanlar sizin orada olmanızı istemiyorlar, başarısız olmanızı istiyorlar. Esas sorun bu. Bu şartlarda bir başkan olarak nasıl ağırlığınız olsun ki?

Medya Haluk Ulusoy'un sınavdan geçmesini bekliyor, Trabzonspor'a baltayı vursun, 10 maç ceza versin, 3 puanı silinsin, bu kulübü toptan bitirsin istiyor. Ulusoy'un yerinde olsam o maçı oynatırdım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler