Maçlar şifresiz TRT'de!

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Digiturk'le anlaşmaları olmadığını belirterek "Digiturk küme düşürme olursa zorlanabilir. Ama bunu TFF ile çözmeliler" dedi.TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, "Büyük takımlar Bank Asya 1. Lig'e düşse de maçlarını Digiturk yayı

Maçlar şifresiz TRT'de!

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Digiturk'le anlaşmaları olmadığını belirterek "Digiturk küme düşürme olursa zorlanabilir. Ama bunu TFF ile çözmeliler" dedi.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, "Büyük takımlar Bank Asya 1. Lig'e düşse de maçlarını Digiturk yayınlayacak" iddialarını yalanladı.

Şahin, futbol endüstrisi adına 2010 yılında çok önemli bir ihale yapıldığına dikkat çekerek "TRT olarak bu yayın ihalesine maçları ve özetleri şifresiz yayınlamak üzere girdik. Yayın hakkının şifresiz olması bizim için çok önemli. Bank Asya 1'inci Ligi'ni geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezon da TRT yayınlayacaktır.

Hiçbir takımın maçlarını da şifreli yayınlamayı planlamıyoruz. TFF ve diğer yayıncı kuruluşla da anlaşmamız bulunmuyor" dedi. Spor Toto Süper Lig'in farklı bir yapısının olduğunu vurgulayan Şahin "Yayın gelirleri büyük kulüplerin etrafında toplanıyor. Yayıncı kuruluş da Süper Lig'den Fenerbahçe veya Beşiktaş'ın küme düşürülmesi halinde ekonomik açıdan zorlanabilir.

Ancak bu durum TFF ile yayıncı kuruş arasında görüşülmesi gereken bir konu. TRT'yle ilgili bir durum söz konusu değil. Biz Bank Asya 1'inci Lig için çok büyük yatırım yaptık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler