Maçın ardından ilk açıklama Fenerbahçe'den!

Avni Aker'de oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından sarı lacivertli kulüpten açıklama yapıldı.   Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle: "Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında, Trabzonspor ile oynanan kar

Maçın ardından ilk açıklama Fenerbahçe'den!
Avni Aker'de oynanan ve yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilen Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından sarı lacivertli kulüpten açıklama yapıldı.
 
Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle:
"Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın 89. dakikasında Trabzonsporlu bir taraftar tarafından darp edilen ilave yardımcı hakem Volkan Bayarslan başta olmak üzere, karşılaşmada görev yapan tüm hakemlere yaşanan olaylar nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.
 
Ayrıca, ev sahibi Trabzonsporlu futbolcular ile Fenerbahçeli futbolcularımızı sahada sergilemiş oldukları centilmence mücadelelerinden dolayı tebrik ederiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor