Maça ne kadar taraftar gelecek?

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Köksal Sadıklar da, Fenerbahçe maçında taraftarların desteğine çok ihtiyaç duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:"Şu ana kadar 25 bin civarı Passolig kartı aldı taraftarlarımız. Bunların en az 20 bininin maça gelmesini be

Maça ne kadar taraftar gelecek?

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Köksal Sadıklar da, Fenerbahçe maçında taraftarların desteğine çok ihtiyaç duyduklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Şu ana kadar 25 bin civarı Passolig kartı aldı taraftarlarımız. Bunların en az 20 bininin maça gelmesini bekliyoruz. Böylelikle stadımızın çok büyük bir bölümü dolacak ve Fenerbahçe karşısında 12'nci adamımızın desteğini tamamen arkamıza alacağız. Taraftarlarımız bu maçta sadece takımı destekleyecekler. 90 dakika sonunda da futbolcularımızın onlara güzel bir galibiyet armağan edeceğine inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor