Maça Gittim Geliyorum'a ilgi!

Trabzon'da Trabzonspor'un maçının olduğu saatlerde sokakların bomboş olmasından yola çıkarak kulübün resmi Facebook sayfası için özel olarak hazırlattığı "Maça gittim geliyorum", kısa süre önce yayına girmesine rağmen taraftarlardan yoğun ilgi görerek 11.

Maça Gittim Geliyorum'a ilgi!

Trabzon'da Trabzonspor'un maçının olduğu saatlerde sokakların bomboş olmasından yola çıkarak kulübün resmi Facebook sayfası için özel olarak hazırlattığı "Maça gittim geliyorum", kısa süre önce yayına girmesine rağmen taraftarlardan yoğun ilgi görerek 11.000 kullanıcıya ulaştı.

Uygulamada, kullanıcıların profil fotoğrafı ve üzerindeki "Maça gittim geliyorum" yazısından oluşan bir animasyon, bordo-mavili takımın maçı başlarken otomatik olarak kullanıcıların Facebook duvarlarında paylaşılıyor.

Trabzonspor Kulübü'nün resmi Facebook sayfasına www.facebook.com/Trabzonspor adresi üzerinden ulaşıp uygulamayı yükleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler