Maç Tatil Edildi

Avni Aker'de istenmeyen görüntüler oluştu. Trabzonspor'un Sivasspor ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarında saha karıştı. Futbolcular arasında yaşanan tartışmalara taraftar da karıştı. Bir taraftarın sahaya inmesi adeta kıvılcımı ateşledi. Birkaç tar

Maç Tatil Edildi

Avni Aker'de istenmeyen görüntüler oluştu. Trabzonspor'un Sivasspor ile oynadığı karşılaşmanın son dakikalarında saha karıştı. Futbolcular arasında yaşanan tartışmalara taraftar da karıştı.

Bir taraftarın sahaya inmesi adeta kıvılcımı ateşledi. Birkaç taraftar sahaya inerek Sivassporlu futbolculara saldırdı. Bir taraftar da Sivassporlu Mehmet Yıldız'a tokat attı. Hemen ardından saha bir anda onlarca taraftarla doldu. Bu beklenmedik olaylar sonrasında Sivassporlu futbolcular ile taraftarlar arasında kavga çıktı.

Bu olayların ardından Bülent Demirlek ve yardımcıları soyunma odasına gitti. Güvenlik güçleri olaylara hemen müdahale etmek istese de taraftarların sahaya inmeleri durdurulamadı.

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz protokol tribününden sahaya inerek futbolcularını orta yuvarlakta topladı. Olayların yatışmadığını gören Başkan Odyakmaz takımı soyunma odasına götürdü. Güvenlik görevlileri olaylara engel olamadı. Yapılan anonslara karşın taraftarın sahaya inmesi önlenemedi.

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak olayları şaşkınlık ve üzüntüyle izledi. Mecnun Odyakmaz ise tribünde olan PAF Takımının güvenli bir yere alınması için Trabzonlu yöneticilerden yardım istedi.

MAÇIN KADERİ BELLİ OLUYOR
Maçın hakemi Bülent Demirlek iki kulüp başkanlarını çağırdı.. Birazdan karar açıklanacak.. Maç tatil edilebilir... Her iki takımdan temsilciler ile hakem Bülent Demirlek ile toplantı yapıyorlar. Bülent Demirlek maça çıkmak istemiyor. Fakat Trabzonsporlu yöneticiler oyunun devam etmesi için hakemi ikna etmeye çalışıyorlar. Trabzonlu yöneticiler gerekirse tribünleri boşaltacaklarını söylediler.

SON KARAR MAÇ TATİL EDİLDİ

Şu an Sivasspor ve hakemler soyunma odasında... Trabzonspor da soyunma odasına gitti... Maçın hakeminin kararı bekleniyor.

Hakem maçın tatil edildiğini açıkladı, şimdi top Futbol Fedarasyonunda...


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler