Maç Olaylarının Ardından

Trabzonspor-Sivaspor maçının uzatma dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle maçın tatil edilmesine Trabzonspor taraftarları büyük tepki gösteriyor. Sahaya girerek maçın tatil edilmesine neden olan taraftarları terörist ve vatan haini ilan eden Bordo-mavili

Maç Olaylarının Ardından

Trabzonspor-Sivaspor maçının uzatma dakikalarında çıkan olaylar nedeniyle maçın tatil edilmesine Trabzonspor taraftarları büyük tepki gösteriyor. Sahaya girerek maçın tatil edilmesine neden olan taraftarları terörist ve vatan haini ilan eden Bordo-mavili taraftarlar, karşılaşmanın hakemi Bülent Demirlek'in de adaletli davranmadığını, çitfe standart uyguladığını iddia ediyor.

Trabzonspor taraftarları, kendi taraftarlarının çıkardıkları olayları tasvip etmedikleri ve olaylara neden olanlara en ağır cezanın verilmesini istiyor. Maçın hakemi Bülent Demirlek'in geçen sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe maçında yaşanan tüm olaylara rağmen maçı tatil etmediğini hatırlatan taraftarlar, Bülent Demirlek'in bitmiş bir maçı tatil ettiğini, adaletli davranmadığını, çifte standart uyguladığını söyledi.

Bordo Mavi Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Fındıkçı, Trabzonspor'un artık böyle saha olayları ile isminin anılmasından bıktıklarını ifade ederek, "Olayları tasvip etmemiz mümkün değil. Bazı kendini bilmez sorumsuzların yaptığı davranışlar bu şehre büyük zarar verdi. Sezon başında olmamıza rağmen şampiyonluk bu sezon artık hayaldir.

Birkaç sorumsuzun yüzünden daha sezon başında yandık. Sahaya kesinlikle alkollü girilmesinin önüne geçilmeli ve alkol kontrolü yapılmalı. Ben sahaya giren taraftarların
alkollü olduğunu düşünüyorum. Tüm şehir ve Trabzonsporlular bu taraftarları vatan haini ilan etmiştir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler