Lütfü Hoca'nın garip duası!

BOLU'da futbol takımı için okuduğu dualarla adını duyuran emekli imam Lütfü Karataş, bu kez ligde kalma mücadelesi veren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı için soyunma odasında dua etti: “Ya rabbül alemin. Şu anda güzel bir mekanda, güzel insanlarla

Lütfü Hoca'nın garip duası!

BOLU'da futbol takımı için okuduğu dualarla adını duyuran emekli imam Lütfü Karataş, bu kez ligde kalma mücadelesi veren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı için soyunma odasında dua etti:

“Ya rabbül alemin. Şu anda güzel bir mekanda, güzel insanlarla birlikte kapına gelmek üzere hazırlandık. Senin en çok hoşuna giden kapına gelenlerdir. O kapıya dualar ile geliyoruz. Lütfen kabul eyle. Kızlarımızı başarılı eyle ya rabbi. Değerli özlerle, güzel sözlerle, güzel yüzlerle, uygun hareketlerle karşındayız. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin mevlaya açıldığı şu güzel saatte sana açılan elleri, sana açılan gönülleri, sana sena edenleri, bilhassa filenin sultanlarını halis niyetinden vasıl eyle ya rabbi. Ya ilahül alemin. Teknik heyetimize güzel taktik vermeyi, sahaya yayılmayı, karşıdan gelen topları güzel disiplinle kesmeyi, pasörümüzden havaya topu güzel kaldırmayı, çivicimizi de güzel çivilemeyi kendisine nasip eyle ya rabbül alemin. Yavrularımızı başarılı eyle, her türlü tehlikelerden, musibetlerden, felaketlerden, kem gözlerden nazarlardan muhafaza eyle ya rabbül alemin. Her türlü tehlikeden, tekmeden, çakmadan, sakatlıktan muhafaza eyle ya rabbül alemin. Filenin sultanlarının başarılı olabilmesi için el fatiha.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler