Lugano: Eğer küme düşersek...!

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano, sarı-lacivertli ekibin küme düşürülmesi halinde takımdan gideceğini açıkladı.Uruguaylı yıldız ülkesinde yaptığı açıklamada, Türkiye’den gelen haberlerin iç açıcı olmadığını söyledi, “Başkanımız ve bazı yöneti

Lugano: Eğer küme düşersek...!

Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano, sarı-lacivertli ekibin küme düşürülmesi halinde takımdan gideceğini açıkladı.

Uruguaylı yıldız ülkesinde yaptığı açıklamada, Türkiye’den gelen haberlerin iç açıcı olmadığını söyledi, “Başkanımız ve bazı yöneticiler hapiste. Türk basınını takip ettiğim kadarıyla hep küme düşürüleceğimizden bahsediliyor. Böyle bir durumda bana gelen teklifleri değerlendirmek zorunda kalacağım” dedi

Copa America’daki müthiş performansıyla transfer piyasasında yine adından sıkça söz ettiren tecrübeli oyuncu ülkesinde şike operasyonu ile ilgili yöneltilen sorulara, “Açıkcası kendimi Fenerbahçe ile birlikte Şampiyonlar Ligi’nde oynamak için hazırlıyorum. Ancak herhangi bir ceza alırsak, ki buna inanmıyorum, başka takıma gitmem sanırım kaçınılmaz olacaktır” ifadelerini kullandı.

Lugano, şu ana kadar kendisine gelen haberlerin pek de iç açıcı olmadığını kaydederken, “Başkanımız ve bazı yöneticiler hapiste. Türk basınını takip ettiğim kadarıyla hep küme düşürüleceğimizden bahsediliyor. Böyle bir durumda bana gelen teklifleri değerlendirmek zorunda kalacağım. Açıkcası bir alt kümede oynamak istemiyorum” dedi.

Fenerbahçe’nin Uruguaylı savunmacısı, Türkiye’de yaşamaktan ve sarı-lacivertli formayı giymekten son derece mutlu olduğunun da altını çizerken, “Umarım kötü bir durumda karşılaşmayız. Ancak bizler profesyonel oyuncularız ve her şeye hazırlıklı olmalıyız” diye konuştu.

Uruguay basını ise Lugano’nun Türkiye macerasına son noktayı koymak üzere olduğunu ve İtalya’dan gelen teklifleri büyük olasılıkla değerlendireceği yorumunu yaptı.

‘Lugano en doğru isim’
Juventus’un eski genel menajeri Luciano Moggi, “Defans için en iyi isim Lugano olarak görünüyor” dedi. Lugano’nun iyi bir savunma oyuncusu olduğunu belirten Moggi, “Defansa önemli bir katkı sağlayabilecek bir isim, iyi bir takviye olacak. Çünkü çok büyük deneyime sahip” yorumunda bulundu.

Bu arada Tuttosport gazetesinin internet sitesinde ‘Diego Lugano, Juventus’un savunması için doğru isim mi?’ sorulu bir anket düzenlendi. 6000’e yakın katılımcının oy kullandığı ankette % 70’lik bir kesim Uruguaylı stopere geçer not verirken, % 30 ise hayır şıkkını işaretledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler