Lucescu Trabzonspor'u yok saydı!

Trabzonspor'un gündeminde olduğu ileri sürülen ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun görüştüğü söylenen Mircea Lucescu öyle bir açıklama yaptı ki hem Trabzonspor'u yoksaydı hem de kendisiyle ilgili haber yapan gazeteleri yalanladı. Lucescu, " Türkiye’ye bakın... S

Lucescu Trabzonspor'u yok saydı!

Trabzonspor'un gündeminde olduğu ileri sürülen ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun görüştüğü söylenen Mircea Lucescu öyle bir açıklama yaptı ki hem Trabzonspor'u yoksaydı hem de kendisiyle ilgili haber yapan gazeteleri yalanladı. Lucescu, " Türkiye’ye bakın... Sadece üç takım söz konusu. Spor politikasında sıkıntı var. Şampiyonlar Ligi’ni kazanmanız için Premier Lig, La Liga, Bundesliga gibi bir liginizin olması gerekir.

Her zaman onlar kazanıyor. Arada Portekiz de yarışa dahil olabiliyor çünkü onların da ligi ilginç. Aynı zamanda iyi oyuncular yetiştiriyorlar. Yetenekli Brezilyalı futbolcuları liglerine getirebiliyorlar. Onları profesyonel düzeye getiriyorlar ve böylece kazanıyorlar. Bu göründüğü kadar kolay değil."ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor