Lucescu resmen açıklandı!

Shakhtar Donetsk, Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu ile Zorya Lugansk'ı 2-0 yenerek Ukrayna Kupası'nı kazandılar ve Lucescu bu karşılaşma ile son maçına çıkmış oldu. Kulüpten yapılan açıklamada, sözleşmesi sona eren 70 yaşındaki Lucescu'ya hizmetlerin

Lucescu resmen açıklandı!

Shakhtar Donetsk, Rumen teknik direktörü Mircea Lucescu ile Zorya Lugansk'ı 2-0 yenerek Ukrayna Kupası'nı kazandılar ve Lucescu bu karşılaşma ile son maçına çıkmış oldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, sözleşmesi sona eren 70 yaşındaki Lucescu'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür edildi.

Türkiye'de Galatasaray ve Beşiktaş ile şampiyonluk yaşadıktan sonra 2004'te Shakhtar Donetsk'in teknik direktörlüğünü üstlenen Lucescu, 573 maçta takımının başında sahaya çıktı.

Tecrübeli teknik adam Lucescu, Shakhtar Donetsk'te görev yaptığı 12 senede 8 lig, 6 Ukrayna Kupası, 7 Ukrayna Süper Kupası ve bir UEFA Kupası olmak üzere 22 kupa zaferi yaşadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler