Lucescu: FB protestoyu biliyordu

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe maçında yaşanan olayları değerlendirdi.Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin Shakhtar Donetsk’le oynadığı hazırlık karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili Ukrayna ekibinin teknik direktörü Mircea Luc

Lucescu: FB protestoyu biliyordu

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçe maçında yaşanan olayları değerlendirdi.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’nin Shakhtar Donetsk’le oynadığı hazırlık karşılaşmasında yaşanan olaylarla ilgili Ukrayna ekibinin teknik direktörü Mircea Lucescu, Fenerbahçeli oyuncuların oyuna asılmadığını ve bunun protestoların beklendiği için olduğunu öne sürdü.

PROTESTOLAR BEKLENİYORDU

Lucescu, “Belki de bu protestolar bekleniyordu. Fenerbahçeli oyuncuların oyunda hırslı olmadıklarını gördüm. Olaylar yaşandığında hiçbir şey olmayacağını biliyordum, bu yüzden sahayı terketmedim. Yaşananlardan dolayı taraftarları suçlamak yerine suçun güvenlik güçlerinde olduğunu düşünüyorum.

Maç esnasında sahaya giren bir taraftara çok sert davrandılar bu da olayların fitilini ateşledi” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler