Lucescu 50 Milyon Euro istedi!

Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira için 35 milyon Euro’luk bir teklif yapmış; ancak olumsuz yanıt almıştı.   Teixeira’yı zorla takımda tutmak istemediklerini söyleyen Shakhtar Teknik Direktörü Mircea L

Lucescu 50 Milyon Euro istedi!
Premier Lig ekiplerinden Liverpool, Shakhtar Donetsk’in Brezilyalı yıldızı Alex Teixeira için 35 milyon Euro’luk bir teklif yapmış; ancak olumsuz yanıt almıştı.
 
Teixeira’yı zorla takımda tutmak istemediklerini söyleyen Shakhtar Teknik Direktörü Mircea Lucescu, bununla birlikte, 35 milyon Euro’nun çok düşük bir teklif olduğunu savundu. 
 
Lucescu, Arjen Robben ve Angel Di Maria gibi oyuncularla kıyasladığı Teixeira’ya 50 milyon Euro değer biçti. 26 yaşındaki oyuncunun Robben ve di Maria gibi bir takımın kaderini değiştirme potansiyeli olduğunu ifade eden Lucescu; "Teixeira son derece hızlı ve teknik. Üstelik sakatlanmıyor ve her yıl daha da iyiye gidiyor. Bence Teixeira, Robben ve Di Maria seviyesinde; hatta onlardan daha iyi bir oyuncu" dedi.
 
Bu sezon Shakhtar formasıyla 22 lig maçında 15 gol atan Teixeira için Liverpool'un, 50 milyon Euro’yu gözden çıkarıp çıkarmayacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler