Lokeren maçına hangi 11!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın akşam Lokeren ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Belçika'da galibiyet arıyor.Spor Toto Süper Lig'e ilk 8 haftada 9 puan toplayarak kötü bir başlangıç yapan, ancak Avrupa'da iyi sonuçlar alan bordo-mavililer, ilk m

Lokeren maçına hangi 11!

UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın akşam Lokeren ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, Belçika'da galibiyet arıyor.

Spor Toto Süper Lig'e ilk 8 haftada 9 puan toplayarak kötü bir başlangıç yapan, ancak Avrupa'da iyi sonuçlar alan bordo-mavililer, ilk maçta sahasında 2-0 yendiği rakibi karşısında galip gelerek 2. tura yükselmenin hesaplarını yapıyor.

Grupta Polonya’nın Legia Varşova, Belçika’nın Lokeren ve Ukrayna’nın Metalist Kharkiv takımlarıyla mücadele eden Trabzonspor, üçüncü maçlar sonunda 6 puanla ikinci sırada bulunuyor. 3 puanla ikinci sıradaki Lokeren’i yenmesi halinde puanını 9’a çıkaracak olan bordo-mavililer, böylece ikinci turu garantileme şansına da sahip olabilecek.

Trabzonspor’un kazanması halinde gruptan çıkamaması için matematiksel olarak 2 maçını da kaybetmesi ve grupta 0 puanla son sıradaki Metalist Kharkiv’in 3 maçını da kazanması gerekiyor.

YABANCILARDAN OLUŞAN KADRO

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’in, Lokeren maçında sahaya süreceği kadroda sürpriz bir isim beklenmiyor. Özer Hurmacı, Mustafa Akbaş ve Serdar Gürler’e isimleri UEFA listesinde olmadığı için görev veremeyecek Boşnak teknik adamın, kadrodaki 8 yabancı oyuncuyu görevlendirmesi, Türk oyunculardan ise kalede Fatih Öztürk, sol bekte Musa Nizam ve orta sahada Mehmet Ekici’yi oynatması bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL 11!

Trabzonspor'un zorlu karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadapoulos, Musa Nizam, Medjani, Constant, Mehmet Ekici, Waris, Yatabare ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler