Lokeren: Kazanmak zorundayız

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın akşam karşılaşacağı Lokeren’in teknik direktörü Peter Maes, "Kazanmak zorundayız" dedi.Peter Maes ve oyunculardan Mijat Mariç, maçın oynanacağı Daknam Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Teknik direkt

Lokeren: Kazanmak zorundayız

Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda yarın akşam karşılaşacağı Lokeren’in teknik direktörü Peter Maes, "Kazanmak zorundayız" dedi.

Peter Maes ve oyunculardan Mijat Mariç, maçın oynanacağı Daknam Stadyumu’nda basın toplantısı düzenledi. Teknik direktör Maes, müsabakanın Lokeren için çok önemli bir maç olduğunu belirtti, şunları söyledi:

"Mutlaka sonuç almamız ve kazanmamız lazım. Trabzonspor çok kaliteli bir takım ve kaliteli bir oyun sergiliyor. Ama dün Arsenal-Anderlecht maçında olduğu gibi futbolda her şey olabilir. Hans Vanaken sarı kart cezalısı olduğu için oynayamayacak. Ama onun yeni doldurabilecek oyuncularımız var. UEFA’da yolumuza devam etmek için mutlaka kazanmak zorundayız."

Lokeren’in savunma oyuncularından Mariç ise, "Trabzonspor’da çok kaliteli oyuncular var. Bizden daha tecrübeliler. Duran toplara ve kontrataklara dikkat etmemiz lazım. İki takım da kazanmak için oynayacak. Bir haftada 3 maç oynadık ama yarın sahada her şeyimizi ortaya koyacağız ve kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

Lokeren, daha sonra Daknam Stadyumu’nun yanındaki antrenman sahasında ilk 15 dakikası basına açık bir çalışma gerçekleştirdi.

TERCÜMAN KRİZİ

Bu arada basın toplantısında Türk gazeteciler de bulunmasına rağmen Belçika Kulübü, Türkçe tercüme yaptırmadı. Trabzonspor Kulübü yöneticilerinin konuyu ilettiği UEFA yetkilileri, sorunu notlarına eklerken Lokeren'in uyarılacağını belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler