Lİverpool Trabzonspor'u bekliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'u yakından ilgilendiren iddia İngiltere'den geldi.Adı Trabzonspor'la anılan 33 yaşındaki Kolo Toure için İngiliz ekibi Liverpool'un Trabzonspor'u beklediği iddia edildi.Dailymain'de çıkan habere göre Liverpool'l

Lİverpool Trabzonspor'u bekliyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'u yakından ilgilendiren iddia İngiltere'den geldi.

Adı Trabzonspor'la anılan 33 yaşındaki Kolo Toure için İngiliz ekibi Liverpool'un Trabzonspor'u beklediği iddia edildi.

Dailymain'de çıkan habere göre Liverpool'la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Fildişi Sahilli stoper için Trabzonspor'un girişim yapması bekleniyor. Toure'nin yıllık alacağından kurtulmak isteyen Ada ekibinin defansı Southampton'lı Dejan Lovren ile güçlendirmek istediği öne sürüldü.

İngiltere bu iddiayı konuşurken Trabzonspor cephesinden bugün yapılan açıklama Toure transferi için kafaları karıştırdı. Bugün imza töreninde konuşan Halilhodzic'in transfere yönelik verdiği mesajlarda "Yaşı geçmiş futbolculara yüksek paralar vermek yanlış bu tip transferler yapmayacağız" açıklamasında bulunması Toure transferinde sürecin nasıl gelişeceğinin bir anlamda göstergesi oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor