Liverpool Rubin Kazan'ı yendi

UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan Liverpool, kendisi gibi galibiyeti bulunmayan 2 puanlı Rubin Kazan'a 4. haftada konuk oldu. Rubin Kazan sahaya; Ryzhikov, Kverkvelia, Cotugno, Kambolov, Nabiullin, Eduardo, Kislyak, Gökdeniz Ka

Liverpool Rubin Kazan'ı yendi

UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 3 maçtan da beraberlikle ayrılan Liverpool, kendisi gibi galibiyeti bulunmayan 2 puanlı Rubin Kazan'a 4. haftada konuk oldu.

Rubin Kazan sahaya; Ryzhikov, Kverkvelia, Cotugno, Kambolov, Nabiullin, Eduardo, Kislyak, Gökdeniz Karadeniz, Georgiov, Devic, Kanunnikov 11'i ile çıktı.

Liverpool ise sahada; Mignolet, Clyne, Sakho, Lovren, Moreno, Emre Can, Allen, Milner, Ibe, Firmino, Benteke 11'i ile yer aldı.

Gökdeniz'in 11'de yer aldığı mücadelenin ilk yarısında etkili bir görüntü sergileyen Liverpool, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve taraflar soyunma odasına golsüz eşitlikle gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan Liverpool, 52. dakikada Ibe'in golüyle skor tabelasını değiştirdi. Öte yandan genç oyuncu, Liverpool formasıyla ilk golünü atmış oldu.

Kalan sürede skoru koruyan Liverpool, sahadan 1-0 galip ayrıldı ve gruptaki ilk 3 puanını aldı. Kırmızılar puanını 6 yaptı. Gökdeniz'in 90 dakikada sahada kaldığı maçı kaybeden ve yine galibiyet yüzü göremeyen Rubin Kazan ise 2 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor