Liverpool Manchester United'ı devirdi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool ile Manchester United karşı karşıya geldi. Anfield Road'da oynanan maçı ev sahibi Liverpool 2-0'lık skorla kazandı. Maça çok hızlı başlayan ve baskı kuran Liverpool, 20. dakikada Memphis Depay'ın Sturridg

Liverpool Manchester United'ı devirdi

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Liverpool ile Manchester United karşı karşıya geldi. Anfield Road'da oynanan maçı ev sahibi Liverpool 2-0'lık skorla kazandı.

Maça çok hızlı başlayan ve baskı kuran Liverpool, 20. dakikada Memphis Depay'ın Sturridge'i indirmesiyle kazanılan penaltıda Sturridge ile öne geçti. Golün ardından baskısını düşürmeyen Liverpool, en az 3 net fırsat daha yakaladı ancak hepsinde David De Gea'ya takıldı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Liverpool, Jordan Henderson'ın orta sahadaki etkili oyunuyla kontrolü hiç vermedi. Yine pozisyonlara giren ve Manchester United'a göz açtırmayan Liverpool, 73. dakikada Roberto Firmino ile skoru belirledi. Maçın sonlarında Manchester United baskı kurmak istedi ama pozisyon bulamadı.

Liverpool, böylece Manchester United'a karşı 4 maçlık mağlubiyet serisini noktaladı.

İki takım arasındaki rövanş mücadelesi gelecek hafta perşembe günü Old Trafford'da oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor