Liverpool Gol yağdırdı

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında Liverpool, deplasmanda Aston Villa ile karşı karşıya geldi. Villa Park'ta oynanan mücaeleyi 'Kırmızılar' 6-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Liverpool'a galibiyeti getiren goller, 16. dakikada Sturridge, 25. dakikad

Liverpool Gol yağdırdı

İngiltere Premier Lig'in 26. haftasında Liverpool, deplasmanda Aston Villa ile karşı karşıya geldi. Villa Park'ta oynanan mücaeleyi 'Kırmızılar' 6-0 gibi farklı bir skorla kazandı.

Liverpool'a galibiyeti getiren goller, 16. dakikada Sturridge, 25. dakikada Milner, 58. dakikada Emre Can, 63. dakikada Origi, 65. dakikada Clyne ve 71'de Kolo Toure'den geldi.

Bu skorun ardından 2 haftadır 3 puan hasreti çeken Liverpool, 38 puana yükseldi ve 8. sıraya yerleşti. Ligin dibine demirleyen Aston Villa ise 16 puanda, 19. sıradaki Sunderland'in 7 puan arkasında kaldı.

Premier Lig'in 27. haftasında Liverpool evinde Manchester City ile karşılaşacakken, Aston Villa ise deplasmanda Stoke City'ye konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler