Lincoln Trabzon'da yok

Kalli'nin gönderilmesiyle farklı bir anlam kazanan G.Birliği maçı, Lincoln'ün golüyle 3 puanla kapatıldı. Alman hoca ile yıldızının barışmadığı belirtilen, "Kalli gitti, performansını katlayacak" denilen Brezilyalı oyuncu iddiaları haklı çıkartacak bir 90

Lincoln Trabzon'da yok
Kalli'nin gönderilmesiyle farklı bir anlam kazanan G.Birliği maçı, Lincoln'ün golüyle 3 puanla kapatıldı.

Alman hoca ile yıldızının barışmadığı belirtilen, "Kalli gitti, performansını katlayacak" denilen Brezilyalı oyuncu iddiaları haklı çıkartacak bir 90 dakika ortaya koydu. 19 Mayıs'ın yağmurla birlikte ağırlaşan sahasında inanılmaz
bir efor sarfeden Lincoln, 88. dakikada Ümit Karan'ın indirdiği topu güzel bir vuruşla filelere göndermeyi başardı.

TRABZON'A KARŞI CEZALI
Büyük umutlarla transfer edilen ancak futbolundan çok teknik direktör Kalli ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelen Lincoln, son golünü 11 Kasım'da Ali Sami Yen'de yine G.Birliği'ne atmıştı.

Ligde 4 gole ulaşan Brezilyalı oyuncu gördüğü sarı kartla da cezalı duruma düştü. Brezilyalı yıldız, hakemin "düdüğümü bekle" dediği bir serbest atışta ucuz bir kart görerek Trabzonspor maçında oynama şansını kaybetti.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler