Lille Burak ve Yusuf’la uçtu

Lyon ile karşılaşan Lille müsabakayı kazanırken Burak ve Yusuf yıldızlaştı.

Lille Burak ve Yusuf’la uçtu

Fransa 1. Ligi 34. Haftasında Lille deplasmanda Lyon ile karşılaştı.

Müsabakanın 20.dakiasında Lyon Slimani ile 1-0 öne geçti. 35. Dakikasında Fonte'nin kendi kalesine attığı golle Lyon 2-0 öne geçti. 45. Dakikada Lille adına Burak Yılmaz skoru 2-1 yaparken 60. Dakikada Burak Yılmaz’ın asistinde Jonathan David Lille’e 2-2’lik beraberliği getiren golü kaydetti. 85. Dakikada bu kez Yusuf Yazıcı’nın asistinde Burak Yılmaz kendisinin 2. Takımının 3. Golünü kaydetti. Karşılaşma Lille’in 3-2 üstünlüğü ile sona erdi.

Burak Yıldızlaştı

2-0 geriden gelerek maçı 3-2 kazanan Lille’de Burak Yılmaz ve Zeki Çelik ilk 11’de maça başlarken Trabzonlu futbolcu Yusuf Yazıcı 80. Dakikada Jonathan David ‘in yerine oyuna dahil oldu.

Burak Yılmaz karşılaşmada biri frikikten 2 gol bir asist ile yıldızlaşırken keydettiği ikinci golün asistini ise Yusuf Yazıcı yaptı.

Lille aldığı 3 puan ile 34 maç sonunda 73 puana ulaşırken puan sıralamasında ilk sırada yer aldı. Lille’nin 2. sırada yer alan Paris SG ile arasında 1 puan fark bulunuyor. Lyon ise 67 puanda 4. Sırada yer alıyor. 

Haber61 - Spor Servisi - 


 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor