Ligin özel takımı TS ama...

"Çok çalıştık, çok emek verdik... Şimdi bu güzelliklere tanıklık etmek gerçekten de keyif verici bir durum" "Önümüzdeki derbiler hedeflerimiz için çok kritik. İyi oynamak yetmiyor, çünkü tecrübeli rakiplerle yarışıyoruz"'Samimi bir aileyiz'Süper Lig'in ik

Ligin özel takımı TS ama...

"Çok çalıştık, çok emek verdik... Şimdi bu güzelliklere tanıklık etmek gerçekten de keyif verici bir durum" "Önümüzdeki derbiler hedeflerimiz için çok kritik. İyi oynamak yetmiyor, çünkü tecrübeli rakiplerle yarışıyoruz"

'Samimi bir aileyiz'

Süper Lig'in ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapıp iki kritik deplasmandan 4 puan çıkaran ve daha da önemlisi sergilediği futbolla tüm otoritelerden alkış alan Trabzonspor'un bu performansı özellikle yönetimi mest ediyor... Teknik heyet ile büyük bir uyum içerisinde çalışan ve tüm transfer isteklerini de yerine getiren Bordo-Mavililer'in Başkanı Sadri Şener, son durumu  değerlendirdi. “Çok çalıştık, gerçekten de büyük emek harcadık. Şimdi bu güzelliklere tanıklık etmek büyük keyif” diyen Başkan, “Çok özel bir takımız. Daha da güzel günler, daha iyi futbol bekliyoruz. En anlamlısı da bir aile olmayı başardık, herkes çok samimi” ifadesini kullandı.

'Martta konuşalım'

Son haftalarda yükselen form grafiğinin gelecek adına umutlarını artırdığını söyleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, “Elbette ki, Trabzonspor bu ligin özel takımlarından. İyi futbolumuz saha sonuçlarına da yansıyor, inanç artıyor. Ancak rakiplerimiz Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da bu ligin çok tecrübeli takımları olduğunu, kötü oynadıkları maçlarda dahi puanlar kazanabildiğini biliyoruz. Sonuç itibariyle zaten bizim durumumuzun da rakiplerimizle oynayacağımız karşılaşmalardan sonra netleşeceğini düşünüyorum. Özellikle önümüzdeki Beşiktaş ve Galatasaray sınavlarından sonra daha somut ifadeler kullanabilirim” yorumlarında bulundu.

'Güzel günleri düşünün'

Trabzonspor'un en büyük destekçisinin taraftarları olduğunu ve onların verdiği desteğin de artarak sürmesi gerektiğini söyleyen Sadri Şener, herkesin sezon sonunda yaşanacak büyük mutlulukları hayal ederek sabırla ve inatla futbolculara sahip çıkmasını istedi. Karadeniz temsilcisinin patronu yeni transfer Alanzinho ile ilgili de şunları söyledi: “Açıkcası bu oyuncuyla ilgili soruları teknik direktörümüze yöneltmeniz daha iyi olur. Sonuçta biz işin idari kısmındayız. Hocamız istedi, biz de doğru bir transfer olacağını düşünüp gereken fedakarlıkları yaparak aldık. Ancak kalitesi belli ve katkı sağlayacağı yönünde fikir birliği yaptık.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor