Lig'in ilk skandalı Sivasspor'dan

Geçtiğimiz sezonki Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan ve son günlerde çok konuşulan “esame listesi” hatasının bir benzeri bu sezon da yaşandı.  Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında oynanan ve ev sahibi ekibin 3-1 kazandığı Sivasspor – Bursaspor

Lig'in ilk skandalı Sivasspor'dan

Geçtiğimiz sezonki Trabzonspor – Beşiktaş karşılaşmasında yaşanan ve son günlerde çok konuşulan “esame listesi” hatasının bir benzeri bu sezon da yaşandı. 

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında oynanan ve ev sahibi ekibin 3-1 kazandığı Sivasspor – Bursaspor karşılaşmasında Sivasspor'un esame listesinde kurallara uygun olmayan bir oyuncunun bulunduğunun Federasyon yetkililerince tespit edildiği öğrenildi.

Aldığımız bilgilere göre Salı günü toplanacak olan PFDK, Sivasspor'a bu durumdan dolayı hükmen mağlubiyet cezası verecek ve bahsi geçen karşılaşmada Bursaspor 3-0 hükmen galip sayılacak.

 

Sivasspor geçtiğimiz sezonun ilk maçında Avni Aker de oynanan maçta Trabzonspor 1-0 galip iken Sivassporlu oyuncuların tahriki nedeniyle çıkan olaylar sonucu maç yarıda kalmıştı. Futbol Federasyonu Trabzonspor'u bu maçta 3 -0 hükmen mağlup sayarken sahasınıda kapatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor