Ligin en sağlamları belli oluyor!

TSYD 52.Yıl Sporun Zirvesi Semineri’nde bir araya gelecek 400’e yakın spor müdürü ve yazarı, 2014-2015 Türkiye Spor Toto Süper Ligi 1. Devresinin “En Sağlamlar”ını seçecek.Konukların oylarının yanı sıra Twitter üzerinden yapılan halk oylaması sonuçları da

Ligin en sağlamları belli oluyor!

TSYD 52.Yıl Sporun Zirvesi Semineri’nde bir araya gelecek 400’e yakın spor müdürü ve yazarı, 2014-2015 Türkiye Spor Toto Süper Ligi 1. Devresinin “En Sağlamlar”ını seçecek.

Konukların oylarının yanı sıra Twitter üzerinden yapılan halk oylaması sonuçları da dikkate alınarak belirlenecek olan “En Sağlam 11”, 15 Ocak’ta açıklanacak. Brisa’nın Lassa markasıyla destek verdiği TSYD 52. Yıl Sporun Zirvesi Semineri, 13-16 Ocak tarihlerinde Antalya’da gerçekleşecek. Zirvede, Lassa’nın Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) ve NTV Spor işbirliğiyle hayata geçirdiği “En Sağlam 11” Projesi kapsamında, Süper Lig’in ilk devresindeki ‘En Sağlam 11’ de seçilecek.

BAYMAN: “TÜRK FUTBOLUNUN GELİŞMESİ ADINA SORUMLULUK ÜSTLENİYORUZ"

Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, “Lassa En Sağlam Defans” adıyla 2011 yılından bu yana aralıksız olarak devam eden projenin kapsamının bu yıl genişlediğini belirterek, “Bu yıldan itibaren Türk futbolunun “En Sağlam 11”ini seçiyoruz. Bu seçimde ülkemizin en önemli spor müdürü ve yazarlarının yapacağı değerlendirme kadar, taraftarların her hafta Twitter üzerinden verdikleri oylar da etkili oluyor. Böylece bir yandan sporcularla taraftarlar arasındaki bağın güçlenmesine katkı sağlarken, başarılı futbolcuları ödüllendirme olanağı da buluyoruz. Uzun yıllardır futbolun içinde var olan bir marka olarak, Türk futbolunun gelişmesi adına üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz” diye konuştu.

TSYD Genel Başkanı Naci Arkan ise, “Lassa’nın böyle bir organizasyonla Türk Futbolunun yanında olması ve ödüllerle sporcuları gururlandırması bizler için çok önemli. TSYD olarak bu işbirliği içinde olmaktan mutluyuz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor