"Ligi zirvede tamamlamalıyız"

Trabzonspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alaaddin Yakan, hedeflerinin oynayacakları tüm müsabakalardan galibiyetle ayrılarak ligi zirvede tamamlamak olduğunu vurguladı. “Zor bir maç oldu” Genç Telekom'la çekişmeli bir müsabaka oynadıklarını belirten Yak

"Ligi zirvede tamamlamalıyız"
Trabzonspor Basketbol Takımı Baş Antrenörü Alaaddin Yakan, hedeflerinin oynayacakları tüm müsabakalardan galibiyetle ayrılarak ligi zirvede tamamlamak olduğunu vurguladı.

“Zor bir maç oldu”
Genç Telekom'la çekişmeli bir müsabaka oynadıklarını belirten Yakan, “Zor bir maç olacağını biliyorduk. Genç Telekom bu ligin en düzgün basketbol oynayan takımlarından bir tanesi. Müsabaka içerisinde zaman zaman savunmada biraz güçlük çektik. Penetreleri iyi karşılayamadık. Mazeret olarak söylemek istemiyorum ama iki uzunumuzun eksikliğine biranda adapte olmak zor. Diğer oyuncular bu açığı kapatmak için büyük bir mücadele örneği sergilediler. Başarılı olduklarını da söyleyebilirim. Baktığımızda maçta 84 sayı yedik. Rakama bakarak savunmamızın çok hata yaptığı yorumu yapılabilir ama öyle değil. Rakibimiz birçok sayıyı el üstünden kaydetti. Zor şutları sayıya çevirdiler. Ayrıca bizden daha uzun bir kadroya sahiptiler. Buna rağmen onlara ribauntlarda üstünlük kurmayı başardık” dedi.

“Kazanma arzusundan memnunum”
Takımın kazanma arzusundan son derece memnun kaldığını dile getiren Yakan, “Genç Telekom karşısında hücum olarak iyiydik. 86 sayı attık. Özellikle bençten gelen oyuncularımızın katkısı büyük oldu. Zaten sahaya çıkan ilk beşle maç kazanılmaz. Bizde bu konuda iyi durumdayız” diye konuştu

“Rakibimizi ciddiye alıyoruz”
Vestel maçı hazırlıklarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Yakan, “Bizim hedefimiz ligi zirvede tamamlamak. Bu nedenle oynayacağımız her maça kazanmak için çıkıyoruz. Cumartesi günü Vestel karşısında da amacımız aynı olacak. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Müsabakada tüm gücümüzü sahaya yansıtıp yolumuza kayıpsız ilerlemek istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor