"Ligi lider bitirmek istiyoruz"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda, sahasında Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un başkan yardımcısı Yusuf Hayırlıoğlu, bu maçta futbolun gereklerini yerine getirerek, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi. Hayır

"Ligi lider bitirmek istiyoruz"

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda, sahasında Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un başkan yardımcısı Yusuf Hayırlıoğlu, bu maçta futbolun gereklerini yerine getirerek, sahadan galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Hayırlıoğlu, ligin zirvesinde yer aldıklarını dile getirerek, ''Sezon sonuna kadar bu konumumuzu koruyarak, ligi lider olarak bitirmek istiyoruz'' dedi.

Kendileri için her rakibin eşit olduğunu ifade eden Hayırlıoğlu, şunları söyledi:
''Bizim asıl hedefimiz önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig'de oynayarak, Trabzonspor'a oyuncu hazırlama misyonumuzu en iyi şekilde yerine getirmektir. Akçaabat Sebatspor, iyi oyunculardan kurulu, başarılı bir teknik adama sahip önemli bir rakip. Hedefimiz, bu rakibe karşı futbolun gereklerini yerine getirip sahadan galibiyetle ayrılmak. Centilmence geçecek olan mücadelede izleyenlerin zevkli bir müsabaka takip edeceklerine inanıyoruz. Bu nedenle tüm Trabzonlular'ı Akçaabat Sebatspor maçına bekliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor