"Ligden çekileceğiz" blöfü yapan Ali Koç'a kendi taraftarından şok! "Niye çağırdın bizi buraya?"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a, kendi taraftarından beklenmedik sözler geldi. Ali Koç şoka uğradı.

"Ligden çekileceğiz" blöfü yapan Ali Koç'a kendi taraftarından şok! "Niye çağırdın bizi buraya?"

Fenerbahçe'de Olağanüstü Genel Kurul dün gerçekleştirildi.

Olağanüstü Genel Kurul'daki gündem maddelerinden biri de ligden çekilmeydi.

Genel kurulda konuşan Ali Koç, "Yaptığımız tüm görüşmelerde, en az tercih edilen opsiyonumuz ligden çekilme olarak ifade edildi. Buradaki en önemli neden, ne hukuksal ne ekonomik tarafı, niye ben burada muhatap olmadıklarımla bir alt ligde muhatap olayım. Bunu da anlayışla karşılıyoruz" dedi.

Ali Koç'a kendi taraftarından tepki

Olağanüstü Genel Kurul'da ligden çekilme kararı çıkmazken, bir Fenerbahçe taraftarı Ali Koç'a, "Niye bizi buraya çağırdın? Ligden çekmeyeceksen, bu kadar insanı neden buraya çağırdın" ifadelerini kullandı.

Daha önce de söylemişti

Daha önce de şike sürecinde ligden çekilmeyi gündeme getiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yine söylediğini yapmamış oldu.

"Blöf yapmış"

Yaşanan gelişmeler sonrası sosyal medyada birçok kullanıcı, "Ali Koç, TFF kurullarını baskı altına almak için blöf yapmış" şeklinde yorumlarda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler