Ligde kalma planları yaparken!

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sezonu 35 puan ile 4. sırada tamamladıktan sonra play-off maçlarında Nilüfer Belediyesi'ne elenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kendilerine göre başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.Kaynak, kötü başladıkları s

Ligde kalma planları yaparken!

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde sezonu 35 puan ile 4. sırada tamamladıktan sonra play-off maçlarında Nilüfer Belediyesi'ne elenen Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, kendilerine göre başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Kaynak, kötü başladıkları sezonu ligin son haftasına kadar iyi taşıdıklarını belirterek, "Sezona girişteki pozisyonumuz ile sonraki dönemler arasında  epeyce olumlu gelişmeler oldu. Öyle ki sezona başladığımızda kolay kazanabileceğimiz 2 maçımızı kaybetmiştik. İlk haftalarda ligde kalma planları yaparken, daha sonraki haftalarda play-off  hesapları yapmaya başladık" dedi.

Play-off hesapları yapmalarının nedeninin kadrolarının oturması ve yaptıkları yeni transferler olduğunu dile getiren Kaynak, "Şayet sezona oturmuş kadromuz ile başlayabilseydik ligi ikinci sırada tamamlayabilirdik. Bazı nedenlerden dolayı arzuladığımız başlangıcı yapamadık fakat her şeye rağmen yılmayarak lige asıldık ve play-off maçlarına kalmayı başardık. Devamında ise Nilüfer Belediyesine yenilerek elendik. Bize göre başarılı bir  sezon geçirdik" diye konuştu.

Yeni sezon çalışma planlamalarını henüz yapmadıklarını ifade eden Kaynak, haziran ayı ortalarına doğru planlama içine gideceklerini, kadrolarına 4 yeni takviye yapmayı düşündüklerini sözlerini ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor