Ligde 28 gol uzatmalarda geldi

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun 16 haftalık ilk bölümünde, maçlarda kaybolan sürelerin ilave edildiği "90 artı" dakikalarda toplam 28 gol atıldı, bu gollerden 14'ü puana etki etti. Sezonun ilk bölümünde yapılan toplam 144 maçta fileler 382 kez h

Ligde 28 gol uzatmalarda geldi

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun 16 haftalık ilk bölümünde, maçlarda kaybolan sürelerin ilave edildiği "90 artı" dakikalarda toplam 28 gol atıldı, bu gollerden 14'ü puana etki etti.

Sezonun ilk bölümünde yapılan toplam 144 maçta fileler 382 kez havalanırken, "90 artı" dakikaların 28 golü 27 maçta kaydedildi. Eskişehirspor-Galatasaray maçında ise kaybolan sürede futbolseverler 2 gol birden izledi.

-UZATMA DAKİKASI GOLCÜLERİ-

Ankaraspor ve Eskişehirspor, maçlarda kaybolan sürelerin oynatıldığı bölümde en skorer takımlar olarak öne çıktı.

Her iki ekip de müsabakalarda hakem tarafından ilave edilen "90 artı" dakikalarda 4'er gol attı.

Bu iki takımın yanı sıra Fenerbahçe ve Ankaragücü 3'er, Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kocaelispor 2'şer, Galatasaray, Beşiktaş, Antalyaspor, Denizlispor, Gaziantepspor, Kayserispor, Hacettepe ve Gençlerbirliği de 1'er kez son anlarda attıkları gollerle sevindi.

-EN ŞANSSIZ DENİZLİSPOR-

Karşılaşmalarda kaybolan süreler oynanırken kalesinde en çok golü ise Denizlispor gördü. Ardından Galatasaray, Antalyaspor, Kocaelispor ve Konyaspor 3'er, Trabzonspor, Gaziantepspor ve Eskişehirspor 2'şer, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe, Kayserispor, Bursaspor ve Ankaragücü de 1'er kez "90 artı" dakikalarda gol yeme üzüntüsü yaşadı.

-EN GOLCÜSÜ YOULA-

Eskişehirsporlu Youla, kaybolan sürelerde 3 kez fileleri havalandırdı ve bölümün "en golcü futbolcusu" olarak öne çıktı.

Gineli futbolcu, Kocaelispor, Galatasaray ve Denizlispor maçlarında "90 artı" dakikalarda meşin yuvarlağı filelere gönderirken, Eskişehirspor bu 3 maçtan da 3'er puanla ayrıldı.

Ayrıca, Fenerbahçeli Deivid Bursaspor ve Galatasaray, İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu İbrahim Akın da Antalyaspor ve Konyaspor maçlarında 1'er gol atarak, kaybolan sürelerin diğer golcüleri oldu.

-EN GEÇ GOLÜ LOVREK ATTI-

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun 16 haftalık ilk bölümünde en geç golü Eskişehirsporlu Lovrek attı.

Kırmızı-siyahlı takımın sahasında Galatasaray ile oynadığı maçta 90 artı 8. dakikada topu filelere gönderen Lovrek, sezonun en geç atılan golünü kaydetti.

Geçen sezonun gol kralı Fenerbahçeli Semih de Kocaelispor maçında 90 artı 6. dakikada attığı golle takımını galibiyete taşıdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor