Lig yarışında biz de varız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Arsinspor'u 3-2 yenen Ofspor'da, teknik direktör Fatih Roşan, iki kez mağlup duruma düşmelerine rağmen rakiplerini yenmeyi başardıklarını söyledi. Roşan, Arsinspor'un düşme hattında mücadele verdiğini anımsatara

Lig yarışında biz de varız

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Arsinspor'u 3-2 yenen Ofspor'da, teknik direktör Fatih Roşan, iki kez mağlup duruma düşmelerine rağmen rakiplerini yenmeyi başardıklarını söyledi.

Roşan, Arsinspor'un düşme hattında mücadele verdiğini anımsatarak, ''Onlar düşme hattından bir nebze olsun kurtulmak, biz de zirve yarışında var olmak istiyorduk. Bunun için her iki takım içinde çok önemli bir maçtı'' dedi.

Karşılaşmaya kontrollü bir şekilde başladıklarını belirten Roşan, ''Oyunun başlarında duran toptan bir gol yedik ve ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattık. İkinci yarıda skoru eşitledik ama yine aynı şekilde bir gol daha kalemizde gördük. İki kez mağlup duruma düşmemize rağmen oyuncularım oyundan düşmedi ve mücadelelerini sürdürdüler. İlk olarak skora denge getirdiler daha sonra da galibiyet golünü attılar. İki kez mağlup duruma düşmemize rağmen bu maçı kazandık. Bu galibiyetle lig yarışında biz de varız dedik'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler