Lig takımı olma yolunda ilerliyoruz

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, takım olarak her geçen gün yükselen bir performanslarının olduğunu söyledi.   PTT 1. Lig'de 7. hafta karşılaşmalarında cuma günü deplasmanda Boluspor'a konuk olacak 1461 Trabzon'da Teknik Direktörü Hamdi Zıv

Lig takımı olma yolunda ilerliyoruz
1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, takım olarak her geçen gün yükselen bir performanslarının olduğunu söyledi.
 
PTT 1. Lig'de 7. hafta karşılaşmalarında cuma günü deplasmanda Boluspor'a konuk olacak 1461 Trabzon'da Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, Medya Merkezimize açıklamada bulundu. Zıvalıoğlu, lig takımı olma yolunda ilerlediklerini ve bu yolda büyük bir mesafe kat ettiklerini söyledi. Sahada takım olarak güçlü durduklarını ifade eden Teknik Patron Zıvalıoğlu, "Ne yaptığını bilen bir ekibimiz var. Üstüne kata kata hedefimize doğru ilerleyeceğiz" dedi.
 
Takımın her hafta üzerine koyarak gitmesinin mutluluğunu yaşadıklarını da kaydeden Zıvalıoğlu, "Her geçen gün yükselen bir performansımız var. Bu durumdan son derece memnunuz" diye konuştu. 
 
Zaman zaman şansız puanlar da kaybettiklerini de ifade eden Zıvalıoğlu, şöyle devam etti; "İç saha avantajımızı kullanamıyoruz. Biz oysa evimizde oynadığımız her maça kazanmak için çıkıyoruz.  İnşallah bundan sonraki maçlarımızda seyircimizin sayısı daha çok artar. Oyuncularımızı ne kadar çok desteklersek özgüven olarak üste doğru daha emin adımlarla ilerleyeceklerini düşünüyorum."
 
Boluspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdüklerine de değinen Zıvalıoğlu, "Milli maç öncesi moral bulma anlamında önemli bir karşılaşma olacak. İnşallah Cuma günü istediğimiz sonuçla sahadan ayrılarak milli maç arasına moralli gireceğiz ve sonrasında da taraftarlarımıza daha iyi, aldığı sonuçlarla kendilerini sevindirecek bir 1461 Trabzon izlettireceğiz" şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor