Liderlik koltuğu TS'yi bekliyor

Geçen hafta Galatasaray'a kaybederek liderliği Beşiktaş'a kaptıran ve rakibinin bu hafta puan kaybetmesiyle en üst sıra için tekrar umutlanan Trabzonspor, Avni Aker'de tahtına yeniden oturmak; konuk edeceği Gaziantepspor de ligin ilk haftalarındaki şaşalı

Liderlik koltuğu TS'yi bekliyor
Geçen hafta Galatasaray'a kaybederek liderliği Beşiktaş'a kaptıran ve rakibinin bu hafta puan kaybetmesiyle en üst sıra için tekrar umutlanan Trabzonspor, Avni Aker'de tahtına yeniden oturmak; konuk edeceği Gaziantepspor de ligin ilk haftalarındaki şaşalı günlerine dönmek istiyor.
TRABZONSPOR - GAZİANTEPSPOR

Saat:
16:00

Stat:
Hüseyin Avni Aker

Hakem:
Yunus Yıldırım

Yardımcı Hakemler:
Bahattin Duran - Serkan Gençerler

4. Hakem:
Erbay Aldemir

Canlı Yayın:
Lig TV 77. Kanal / Televizyon
Turkcell Süper Lig'de pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, sahadan galibiyetle ayrılarak liderliğe yükselmek amaçlıyor.

Geçen hafta Galatasaray'a yenilerek liderliği Beşiktaş'a kaptıran Trabzonspor, siyah-beyazlı takımın Sivasspor ile berabere kalmasının ardından, tekrar liderliği ele geçirmek istiyor.

Sahasında 278 gündür yenilmeyen bordo-mavililerde, kaleci Tolga Zengin'in yerine Sylva'nın, savunmada da Egemen'in yerine Giray'ın ilk 11 de forma giymesi bekleniyor. Bu futbolcular ilk 11 de sahaya çıkmaları halinde ilk kez bordo-mavili forma altında görev yapmış olacaklar.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler