Lider TS PAF takımı çalışıyor

Ligin ilk yarısını 39 puanla lider olarak kapatan Trabzonspor PAF takımı, ikinci devre hazırlıklarını büyük bir hızla sürdürüyor. Çalışmalarına Teknik Direktörümüz Ahmet Özen yönetiminde hafta içi start veren PAF takımı hedef ligin ikinci yarısında da lid

Lider TS PAF takımı çalışıyor
Ligin ilk yarısını 39 puanla lider olarak kapatan Trabzonspor PAF takımı, ikinci devre hazırlıklarını büyük bir hızla sürdürüyor.

Çalışmalarına Teknik Direktörümüz Ahmet Özen yönetiminde hafta içi start veren PAF takımı hedef ligin ikinci yarısında da liderlik koltuğunda oturmak.

“Hazırlıklar devam ediyor”

Hazırlıkların 13 kişilik oyuncu kadrosuyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde devam ettiğini belirten Teknik Direktör Özen, “Ligin bitmesinin ardından A takımımıza 4 oyuncu gönderdik. Zeki Ayvaz, Göksu Alhas, Mehmet Kuruoğlu ve Yasin Sarı Ersun hocamızın isteği doğrultusunda Antalya'da bulunuyor. Bu oyuncuların gidişiyle bizim kadromuz 13'e düştü. Hazırlıklarımız iyi bir ortamda devam ediyor. Hava ve saha şartları gayet güzel. Ligin ikinci yarısına Trabzon'da hazırlanacağız” dedi.

“Oyuncularımızın A takımda olması mutluluk verici”

Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamanın mutluluk verici olduğunu sözlerine ekleyen Özen, “Ancak bizi daha çok mutlu eden profesyonel takımımızın 4 oyuncumuzu değerlendirmeye almasıdır. Bu bizi çok heyecanlandırdı. Şimdi amacımız ligin ikinci yarısında aynı başarıyı sürdürmek olacak. Oyun, mücadele ve sonuç anlamında daha iyi duruma gelmek istiyoruz. Sezon sonunda oyuncularımızı iyi bir duruma getirerek A ve ara takımımıza katılımlarını sağlamak ve aynı zamanda ligi de zirvede tamamlamak hedefindeyiz” diye konuştu.

“Takım olma yolunda önemli adımlar atıldı”

Bu yıl takım olma yolunda çok önemli adımlar atıldığını ifade eden Özen, “Gönül ister ki her sezon aynı durumda olalım. Bu yılki kadronun geneli 1990 doğumlu oyunculardan oluşuyor. Yaklaşık 6-7 yıldır birlikteler. Aralarına sadece bu sene Pazarspor'dan Feyyaz ve Bahçecikspor'dan Mustafa katıldı. Onlarda çok kısa sürede adapte oldular. Dolaysıyla iyi anlaşıyorlar ve yapılması gerekenleri hem bireysel hem de takım olarak sahaya başarıyla yansıtıyorlar. Böyle olunca ortaya güzel bir tablo çıkıyor” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler