Levent Kızıl maçı yorumladı

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde Belçika ile 1-1 berabere kaldıkları maçta daha iyi futbol beklediğini, ama bunun olmadığını söyledi. Kızıl, yaptığı açıklamada, maçta n

Levent Kızıl maçı yorumladı

Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, 2010 Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde Belçika ile 1-1 berabere kaldıkları maçta daha iyi futbol beklediğini, ama bunun olmadığını söyledi.


Kızıl, yaptığı açıklamada, maçta normal şartlarda Belçika'yı yenmeleri gerektiğini belirterek, ''Belçika karşısında iyi oynayacağımızı düşünüyordum, ama olmadı'' dedi.

Planları kazanma yönünde yaptıklarını ifade eden Kızıl, ''Çeşitli şansızlıklar yaşadık. Aurelio ile Hakan Balta'nın sakatlıkları vardı. Tuncay da maç içinde sakatlandı. Tabii bunlar mazeret olamaz. İki puan kaybettik. Ama Belçika'yı ikinci maçta mutlaka yeneceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hedefimiz 4 maçta 12 puandı. Ama ben daha önce de grubumuzun ilginç olduğunu söylemiştim. Teknik direktörümüze ve takımımıza güveniyoruz. Türkiye bu gruptan mutlaka çıkacak'' diye konuştu.

-VANDEREYCKEN'İN HAREKETLERİ-

Kızıl, dünkü maçta Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile Belçika Teknik Direktörü Rene Vandereycken arasında yaşanan gerginliğin ardından Terim'in UEFA gözlemcisi tarafından ifadesinin alındığı yönündeki haberleri yalanladı.

Böyle bir olayın yaşanmadığını ifade eden milli takımlar sorumlusu, ''Maçtan sonra normal olarak federasyon yönetimi olarak hem gözlemcileri, hem de hakemleri ziyaret ettik. Ayrıca Vandereycken'in hareketleri konusunda Futbol Federasyonu olarak maçın görüntülerini gözlemciye vereceğiz'' dedi.

-EMRE-GÖKDENİZ KAVGASI İDDİALARI-

Levent Kızıl, milli oyuncular Emre Belözoğlu ile Gökdeniz Karadeniz arasında kavga çıktığı yönündeki haberi de yalanlayarak, şunları söyledi:

''Bu iddia ipe sapa gelmez bir iddiadır. Bizim olduğumuz yerde, Fatih Terim'in olduğu yerde böyle olaylar yaşanmaz. Bu milli takım 45 gün Avrupa'da kaldı. Bu sürede bir şey olmadı da şimdi mi olacak? Buradaki konu bazı oyuncular sinemaya gitmek istiyor, bazıları gitmek istemiyor. Konu 'Gidelim mi, gitmeyelim mi' durumudur. Bir internet sitesinden alınarak bu tür iddialar haber yapılıyor. Fatih Terim'in olduğu yerde böyle şeyler olmaz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor