Leonardo ile görüşme yapılıyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ajax'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo içinde görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.ÖNCELİK SOL TARAFA TAKVİYEHacısalihoğlu, ellerindeki transfer listesinde 6-7 futbolcu bulunduğunu da ifade ederek, "Bu fu

Leonardo ile görüşme yapılıyor

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Ajax'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo içinde görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

ÖNCELİK SOL TARAFA TAKVİYE

Hacısalihoğlu, ellerindeki transfer listesinde 6-7 futbolcu bulunduğunu da ifade ederek, "Bu futbolcular arasında eleme yapıyoruz. Önceliğimiz orta sahanın soluna bir takviye yapmak. Hocamızla sürekli diyalog halindeyiz. En geç önümüzdeki hafta içerisinde transfer çalışmalarını sonlandırmayı planlıyoruz” dedi.

LEONARDO İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR

Transfer çalışmalarını sürdürürken kulübün ekonomik yapısına zarar vermemesine özen gösterdiklerini de kaydeden Hacısalihoğlu, “Ajax'ın Brezilyalı sol kanat oyuncusu Leonardo içinde görüşmelerimiz sürüyor. Bu futbolcu da gündemimizdeki isimlerden bir tanesi. Kendisiyle ve kulübüyle temaslarımız sürüyor" diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler