Lemi: TS Özer Hurmacı'yı almadı

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mali Sayman Mahmut Aksu ve bordo - mavili ekibin eski futbolcusu Lemi Çelik, 'Sportif Başarı, Kurumsallaşma, Trabzonspor' adlı panelde taraftarlarla bir araya geldi. 1967 Trabzonsporlular Derneği'nin Güngören Haznedar'daki

Lemi: TS Özer Hurmacı'yı almadı

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mali Sayman Mahmut Aksu ve bordo - mavili ekibin eski futbolcusu Lemi Çelik, 'Sportif Başarı, Kurumsallaşma, Trabzonspor' adlı panelde taraftarlarla bir araya geldi.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin Güngören Haznedar'daki genel merkezinde düzenlenen, 'Sportif Başarı, Kurumsallaşma, Trabzonspor' adlı panele Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Mali Sayman Mahmut Aksu, eski futbolcu Lemi Çelik ve gazeteci Serdar Sevim katıldı.

Panelde konuşan Mahmut Aksu, bordo-mavili ekibin lobisi olmadığını belirterek, bu konuda yapacak çok işlerinin olduğunu söyledi.

Mahmut Aksu, saha içinde mücadele ettikleri kadar saha dışında da mücadele etmeleri gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi:

 "Bunun için de bizi temsil edecek kişilerle lobimizi kuvvetlendirmeliyiz. Trabzonspor geçen yıllara göre bu yıl daha da kenetlenmiş durum da, ben bu sene taraftarlarda bile bunu görüyorum."

Transfer konusuna da değinen Aksu, Trabzonspor'da transfer sezonunun 12 ay olduğunu ve ileriye dönük planlandığını ifade etti. Ankarasporlu Özer Hurmacı'nın transferi ile ilgili olarak da konuşan Aksu, "Özer Hurmacı'yı transfer etmek istedik. Fakat o zaman Ankaraspor ile bir sözleşmesinin bulunduğunu biliyorduk. Teknik direktörümüz de Özer'in kaliteli bir oyuncu olduğunu belirtmişti. Fakat görüşmelerimiz olduğunda fiyatta anlaşamadık" diye konuştu.

LEMİ ÇELİK: "MELİH GÖKÇEK, ÖZER'İ FENERBAHÇE'YE VERMEK İSTİYOR"

Panelde söz alan Trabzonspor'un eski futbolcularından Lemi Çelik ise bordo - mavili takımın sezon başında yapılan transferlerle iyi bir sezon geçirdiğini dile getirerek, "Fakat bizim ilk amacımız Trabzon kökenli futbolcuları Türk futboluna kazandırmak ve onların borda-mavili takıma hizmetlerini sağlamak." diye konuştu.

Ankarasporlu futbolcu Özer Hurmacı'nın dayısı olan Lemi, yiğeninin transferi konusunda da kendisine ailecek bir baskılarının olmayacağını söyleyerek, "Ben Özer'i 2 kere Trabzonspor'a, bir kere de Akçaabatspor'a getirdim; ama onlar kabul etmedi. En sonunda Ankaraspor'un o zamanki teknik direktörü Samet Aybaba' ya telefon açtım. O da bana, 'Senin getireceğin bütün futbolculara kapım açık' dedi ve Özer'i Ankaraspor'un kadrosuna kattı. Şimdi de Ankaraspor'un Onursal Başkanı Melih Gökçek, Fenerbahçeli olduğu için Özer'in Fenerbahçe'de oynamak istediğini bana söyledi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor