Lemi Çelik'ten şaşılacak sözler

Haber61.Net -  Spor Servisi - Trabzonspor'da uzun yıllar top koşturan Lemi Çelik'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşmış olduğu sözler çok konuşulacak. Çelik, " Kulübün içindeki pisliklerin temizlenmesi ile Kulüpten Maaş almak için çim sahaların m

Lemi Çelik'ten şaşılacak sözler

Haber61.Net -  Spor Servisi - Trabzonspor'da uzun yıllar top koşturan Lemi Çelik'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşmış olduğu sözler çok konuşulacak. Çelik, " Kulübün içindeki pisliklerin temizlenmesi ile Kulüpten Maaş almak için çim sahaların müdürlüğünü de Yaparım deyip  Orada kalmayı Bile. Kabul eden.

Eski. Başkan 4 yıl maaş alıp sonrada 4 yıl içinde Tatil Yapmadım Parasını isteyip. Kulübü. İcraya. Vermesi. Ay şeymiş. Güldürmeyin. Komik. Oluyorsunuz."ifadelerini kullandı. Çelik bu sözlerde kimi hedef aldığını belirtmezken eski başkanlardan  kulübü icraya veren kişinin Özkan Sümer olduğu biliniyor. 

 

lemi-celik.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor