Lazovic'e elektrikli saldırı!

Rusya Premier Ligi'nde Zenit St. Petersburg forması giyen Danko Lazovic, galibiyet sevincini taraftarı ile paylaşmak için formasını taraftara atmaya hazırlandığı sırada, polis tarafından elektrik şoku aleti ile saldırıya uğradı!Televizyon görüntülerinde,

Lazovic'e elektrikli saldırı!

Rusya Premier Ligi'nde Zenit St. Petersburg forması giyen Danko Lazovic, galibiyet sevincini taraftarı ile paylaşmak için formasını taraftara atmaya hazırlandığı sırada, polis tarafından elektrik şoku aleti ile saldırıya uğradı!

Televizyon görüntülerinde, Sırbistanlı forvet oyuncusu Danko Lazovic Zenit St. Petersburg takımının cumartesi günü deplasmanda Volga Nizhny Novgorod Stadı'nda oynadığı karşılaşmada, sevincini yaşamak için taraftarlarına doğru koşarken, kendisine arkadan bir polis memurunun yaklaştığı görülüyor.

Zenit St. Petersburg kulübünün yaptığı açıklamada, Lazovic'e elektrik şoku verildiği ve oyuncunun sağ omuz kemiğinin olduğu kısmın altında yanık izinin kaldığını belirtti. Polis ise saldırıyı kabul etmedi.

Olayda mağdur durumda olan Sırbistanlı forvet oyuncusu Danko Lazovic ise Sport Express Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, "Karşılaşmanın ardından formamı taraftarlara vermek için onların yanına gittiğim zaman arkamda bir polis belirdi ve elektrik şoku ile bana arkadan vurdu. Bu olayın neden olduğunu bilmiyorum. Belki de benim bir taraftar olduğumu zannetti" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor