Lampard Zeki!

Trabzonspor'un Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup ettiği maçın yıldızlarından biri olan Zeki Yavru, maç sonu yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.Yayıncı kuruluş yorumcularının Frank Lampard benzetmesine teşekkür eden Zeki; "Öncelikle teşekkür ediyor

Lampard Zeki!

Trabzonspor'un Kayseri Erciyesspor'u 5-0 mağlup ettiği maçın yıldızlarından biri olan Zeki Yavru, maç sonu yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Yayıncı kuruluş yorumcularının Frank Lampard benzetmesine teşekkür eden Zeki; "Öncelikle teşekkür ediyorum. Rakibimizin durumunu biliyorduk. Bizim için de önemli maçtı. geçen hafta berbare kaldık, puanlar yakın. Elimizden geleni yaptık, pozisyona girdik değerlendirdik. Mutluyuz" dedi.

Zeki son olarak; "Rakibimizin de zorlu bir mücadelesi var. Allah gönüllerine göre versin. Önümüzdeki günlerde de devam etmeyi planlıyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler