Lamar Odom cinsel ilişkide ölüyordu

AMERİKAN Basketbol Ligi (NBA) kulübü Los Angeles Lakers’ın eski oyuncusu Lamar Odom, Las Vegas’ta bir genelevde baygın halde bulundu. Odom, Nevada’daki ünlü genelevde iki gün boyunca süren bir seks partisi yaptı. 35 yaşındaki Odom, Love Ranch adlı genelev

Lamar Odom cinsel ilişkide ölüyordu

AMERİKAN Basketbol Ligi (NBA) kulübü Los Angeles Lakers’ın eski oyuncusu Lamar Odom, Las Vegas’ta bir genelevde baygın halde bulundu. Odom, Nevada’daki ünlü genelevde iki gün boyunca süren bir seks partisi yaptı. 35 yaşındaki Odom, Love Ranch adlı genelevde özel bir odada iki hayat kadınıyla kalıyordu. Seks partisi sırasında aşırı dozda cinsel uyarıcı hap ile içkiyi karıştırdı ardından kusmaya başladı.

komaya-sokan-seks-partisi_144497699512.jpg

İki fahişe tarafından baygın bulunan Odom hemen hastaneye kaldırıldı. Ünlü basketbolcunun beyninin hasar gördüğü ve komada olduğu belirtiliyor. Lakers formasıyla 2009- 2010’da NBA şampiyonluğuna ulaşan Odom, ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian’ın kardeşi Khloe Kardashian ile evliydi. Ancak çift bir süre önce ayrı evlere taşınmıştı. İddialara göre Khloe Kardashian Odom’un hala yasal eşi hatta bu yüzden hastanede kendisine verilen ilaçların onayını da Khloe veriyor.

lamar-odom.jpglamar-odom1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler