Kweuke krizinde son durum!

Çaykur Rizespor’un, Gençlerbirliği maçına elde edilen galibiyetten çok Kweuke’nin penaltı skandalı damga vurmuştu. Hocasının talimatının aksine atışı kullanmakta ısrar eden ve sonrasında takımının galibiyet golünü de atan Kweuke hakkında maçın ardından se

Kweuke krizinde son durum!
Çaykur Rizespor’un, Gençlerbirliği maçına elde edilen galibiyetten çok Kweuke’nin penaltı skandalı damga vurmuştu. Hocasının talimatının aksine atışı kullanmakta ısrar eden ve sonrasında takımının galibiyet golünü de atan Kweuke hakkında maçın ardından sert konuşan Hikmet Karaman, kararını verdi. 
 
Dün Rize’ye dönen ve akşam idman yapan Yeşil-Mavililer’de, golcü oyuncu idmana alınmadı ve kendisine takımdan ayrı çalışacağı iletildi. Karaman’ın bu konudaki tavrı son derece net. Oyuncu özür dahi dilese kabul etmeyecek olan tecrübeli teknik adam yönetimden de takımdan gönderilmesini isteyecek. Geçen sezonun son bölümünde Bursa karşısında aynı tavrı sergileyen Kweuke hakkında yönetimin de Karaman’ın kararı doğrultusunda hareket edeceği gelen haberler arasında.
 
‘Bir sorun yoktu’
 
Penaltı pozisyonunda Kweuke’nin topu bırakmasını isteyen Sercan Kaya da konu hakkında konuştu. “Maçtan önce hiçbir sorun yoktu” diyerek söze başlayana başarılı oyuncu, “Neden böyle bir tavır takındı kimse anlamadı. Kesinlikle kimseyle bir sorunu yoktu” ifadelerini kullandı. Kweuke’nin menacerinin çağrıldığı ve sözleşmesinin feshi konusunda anlaşma zemini aranacağı bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler