Kweuke kararı!

Çaykur Rizespor Kulübü, adı çeşitli kulüplerle anılan forvet oyuncusu Leonard Kweuke'yi satmayacağını açıkladı.   Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, Leonard Kweuke'yi Galatasaray kulübü başta olmak üzere çeşitli kulüplerin istediği yön

Kweuke kararı!
Çaykur Rizespor Kulübü, adı çeşitli kulüplerle anılan forvet oyuncusu Leonard Kweuke'yi satmayacağını açıkladı.
 
Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz, Leonard Kweuke'yi Galatasaray kulübü başta olmak üzere çeşitli kulüplerin istediği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Oyuncuyu satmayı düşünmediklerini ifade eden Deniz, "Bu oyuncumuzu, yerini kolay kolay dolduramayacağımız için satmayı düşünmüyoruz. Kweuke bizim futbolcumuzdur. Kesinlikle Galatasaray kulübü ile bu oyuncumuz için bir görüşme olmadı. Bize lazım olan futbolcuyu başka takıma vermemiz mümkün değil. Çaykur Rizespor taraftarlarının bağrına bastığı ve burada mutlu olan golcü futbolcumuz hiçbir yere gitmeyecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor