Kuzey Şampiyonu devirdi

 Türkiye Tenis Federasyonu ve Avrupa Tenis Birliği tarafından düzenlenen 12 Yaş Altı Avrupa Kış Kupası Tenis Müsabakaları bugün Trabzon’un Beşirli semtindeki Tenis Kompleksi’nde başladı.   Ülkemizin de katıldığı Avrupa 12 Yaş Kış Kupası'nda eleme grupları

Kuzey Şampiyonu devirdi

 

Türkiye Tenis Federasyonu ve Avrupa Tenis Birliği tarafından düzenlenen 12 Yaş Altı Avrupa Kış Kupası Tenis Müsabakaları bugün Trabzon’un Beşirli semtindeki Tenis Kompleksi’nde başladı. 

 Ülkemizin de katıldığı Avrupa 12 Yaş Kış Kupası'nda eleme gruplarında ilk gününde erkek takımımız Ukrayna ile karşılaştı..

 ürkiye, günün ilk galibiyetini Ukrayna Şampiyonu Michael Kvantaliani'yi 6-1 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenen Kuzey Çekirge ile elde ederken Emir Erben Ukrayna ikincisi olan Georgii Kravchenko'ya 3-6 ve 4-6'lık setler sonucunda 2-0 yenildi. Bu maçlar sonunda iki ülke arasındaki durum 1-1 oldu. Kalan 2 maçta üstünlük sağlayan takım bir üst tura yükselecek. Milliler, Ukrayna'yı geçtiği takdirde Litvanya – Gürcistan serisinin galibiyle eşleşecek.

Türkiye kadrosunda yer alan Kuzey Çekirge ünlü Gazeteci Fatih Çekirge’nin oğlu. Kuzey aynı zamanda da Trabzonlu milli  futbolcu Köksal Mesci’nin de torunu.

 Türkiye kadrosu: Kuzey Çekirge, Emir Erben, Cemal Demirci, Yankı Erel

Ukrayna kadrosu: Michael Kvantaliani, Georgii Kravchenko, Pavel Shumeiko

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor